Sorry, this entry is only available in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Blood Orange Olive Oil Cake February 7, 2021
-
Figs and Almond Frangipane Tart March 27, 2020
-
Quatre Quarts aux Pommes January 27, 2016
-
Crostini with figs and goat cheese September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
Popular posts
-
Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Sunt complet lipita de ecran si nu pot sa spun decat…amazing!
Aratã delicios….mie imi place asparagus sãlbatic, cred ca nu o sa mã satur sa gãtesc cu el; pup:)
Ce prezentare frumoasă și ce delicios arată tarta ta cu orez! Cred ca are un gust nemaipomenit de la așa ingrediente minunate!
Multumesc fetelor.Pupici si sa aveti o saptamana minunata!
DD si astazi m-ai rapit cu o reteta foarte delicioasa si extrem de bine prezentata. Imi place destul de mult sparanghelul si-l cumpar cat de des reusesc. Nu prepar retete complicate ci doar il fierb si apoi il mananc asa simplu cu un pic de ulei de masline si sare, foarte bun. Dar totusi reteta ta imi face cu ochiul si cred ca in curand o voi proba. Te pup.
Mie imi place tare mult sparanghelul!Am salvat reteta!
Emma, iti multumesc, draga mea. Si eu il mananc simplu dar, cum imi place mult de tot, am incercat sa il mai pun pe ici pe colo si am descoperit ca merge si in alte combinatii. De exemplu, intr-un restaurant japonez in Milano, l-am descoperit in California Rolls :). Buuuun de tot! Reteta asta m-a cucerit si pe mine. Te pup.
Haplea, iti recomand reteta cu mare drag. M-as fi mirat daca nu ti-ar fi placut sparanghelul
De cand imi doresc sa mananc si eu sparanghel…am asa un feeling ca o sa-mi placa, ca mai toate legumele verzi
Acum insa ma multumesc sa servesc de la tine, ca prea bine arata (si suna) iar prezentarea e minunata! Te pup
O minunatie! Iar fotografiile….de vis!
Superbe poze Diana!
Si noua ne place mult de tot si in tarte e foarte bun!
Sunt de vis pozele astea, nu alta!
Cineva a studiat problema, nu gluma
Superbe imagini, la fel si tarta! Ador sparanghelul!
Arata excelent!!! Felicitari si din partea mea!
@ Paula, cu siguranta iti va placea.
@ S&B, multumesc
@ Any, daaa, e bun tare in tarte
@ TWO, cineva incearca sa inteleaga lumea asta frumoasa a fotografiei
@ Maya, multumesc. Te cred, si eu il ador
@ Irina, multumesc de vizita si de aprecieri
Sa aveti un weekend minunat!
In mod sigur de incercat! Arata delicios! Singura mea problema este procurarea sparanghelului caci pe aici nu am prea vazut.