Sorry, this entry is only available in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Comfort food for cold days January 17, 2022
-
Blood Orange Olive Oil Cake February 7, 2021
-
Figs and Almond Frangipane Tart March 27, 2020
-
Quatre Quarts aux Pommes January 27, 2016
-
Crostini with figs and goat cheese September 29, 2015
Popular posts
-
Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Diana, am retinut din comentariile la inregistrarile anterioare din Sunday Lunch, cum toti invitatii tai spuneau ca sunt surprinsi de prezentarea calda pe care le-o faceai, puterea de analiza pana in detaliu, observatia si mintea ascutita cu care esti inzestrata ca sa poti sa scrii un text pe care, in fiecare duminica, l-am citit pe nerasuflate.
Acum, cand eu sunt invitata, este ca intr-un film pe care il vizionez si nu cred ca eu sunt protagonista. Sunt coplesita de emotie si nu spun vorbe mari.
M-ai impresionat cat de multe ganduri extrem de complexe ai adunat si ai asternut in scris. Nu merit, cu siguranta, asa o mare atentie. Ma uimeste cat de multe ai retinut despre activitatea mea in zona culinar.
… Tu chiar ai privit cu atentie totul si interesul tau rasplateste tot efortul meu de a face lucrurile cat pot eu de bine si temeinic. Imi par ca au trecut usor toate orele din noapte si din zi investite in documentarea despre aceasta zona complet straina mie, pana in vara anului trecut.
Iti multumesc pentru tot: invitatia pe care mi-ai facut-o,increderea ca merit sa stau cu tine la masa la Sunday Lunch si pentru acest adevarat “documentar” despre D(i)D(i).
Sunt impresionata! Iti multumesc!
La multi ani fetei tale Didi. Ai venit cu o reteta de nota 20, de vis pot sa spun. Oricum ai toata aprecierea mea si tu stii asta deja. La multi ani fetelor si o primavara frumoasa!
Iti multumesc Rocsy! tu esti speciala “si tu stii asta deja !”