Sorry, this entry is only available in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Comfort food for cold days January 17, 2022
-
Blood Orange Olive Oil Cake February 7, 2021
-
Figs and Almond Frangipane Tart March 27, 2020
-
Quatre Quarts aux Pommes January 27, 2016
-
Crostini with figs and goat cheese September 29, 2015
Popular posts
-
Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
sigur ca mergem in vizita ! o duminica frumoasa !
Diana, iti multumesc mult pentru prezentare si pentru invitatie!
Buni trebuie sa fie cartofii cu atatea condimente si cu iaurt, nici n-au cum sa fie altfel!
Diana te astept la linky, ti-am raspuns pe blog.
Și eu m-am săturat de iarnă, Diana. Îmi place Sunday Lunch-ul acesta. E sănătos, colorat și plin de viață. Ca și blogul Anei, de altfel.
Trebuie sa fie deliciosi cartofii!
Cunosc cartofii dulci preparati in modul acesta, l-am vazut intr-o emisune si apoi am testat, buni, chiar foarte buni. In schim iaurtul Chermoula spre rusinea mea, nu, dar cu ocazia asta il cunosc si am sa-l pun in practica. Blogul Anei este deosebit, cu o prezentare a retetelor superba si cu fotografii exceptionale, toate felicitarile mele. Acum merg sa-i fac o vizita mai lungutza pentru a o cunoaste mai bine.
Diana rubrica de duminica este un succes, ne faci cunostinta cu o multime de oameni speciali. Te pup.
Frumos pranz, frumoasa reteta si poze. Ana intr-adevar este un mare talent, are un blog foarte frumos!
Atat de simplu si de delicios!
@Coco, ma bucur ca articolul v-a convins sa o visitati pe Ana
@Ana, eu iti multumesc pentru ca ai acceptat invitatia mea si ne-ai pregatit o reteta minunata.
@Any, pe mine m-a cucerit reteta asta si o sa ii fac si eu cu siguranta.
@Alina, draga, te inteleg perfect. Eu nu mai suport ninsoarea. Cat despre blogul Anei, pot sa spun ca imi place mult.
@Haplea, cu siguranta, la cum arata
@Multumesc Emma. Acesta era si scopul initiativei Sunday Lunch, sa cunoastem oamenii speciali din spatele blogurilor.
@Paula, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste blogul Anei.
@Alina, reteta asta confirma principiul “simplu si bun” .
Va pup si va urez o saptamana frumoasa.