Sorry, this entry is only available in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Blood Orange Olive Oil Cake February 7, 2021
-
Figs and Almond Frangipane Tart March 27, 2020
-
Quatre Quarts aux Pommes January 27, 2016
-
Crostini with figs and goat cheese September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
Popular posts
-
Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Mie mi-a placut sushi de cand am gustat prima oara. Si maki.
Cred ca a fost foarte interesant cursul, esti o norocoasa!
Eu ma inscrisesem la un curs de patiserie cu un pastrychef premiat la nivel international, bla bla, dar pana la urma nu s-a mai tinut pentru ca nu au fost suficienti inscrisi. Of ce ciuda mi-a fost!
Now this is COOL! Excelent!
Imi place sushi la nebunie, dar nu mi-a trecut prin cap niciodata sa-mi fac singur.
Rezultatele sunt awesome! Somonul si tuna sunt de departe preferatele mele. Si le vad din abundenta prin farfurie
Un singur lucru nu ai explicat, care este treaba cu chestia pe cap ( bentita ?) ca vad ca toata lumea o poarta
@ Any, a fost interesant si distractiv in acelasi timp. Acum dupa ce l-am facut pe asta ma tot gandesc ce alte cursuri sa mai fac. La Milano sunt o gramada dar nu toate merita facute. Am vrut sa fac unul la un moment dat de o saptamana de cucina italiana dar am descoperit ca te invatau sa faci patate al forno si alte retete basic.
@ TWO, nici mie nu imi trecuse prin cap ca as putea sa-mi fac sushi singura dar dupa cursul asta am vazut ca nu e chiar asa greu. Eh, bentita era un “must” :)). Un accesoriu obligatoriu pentru orice Japanese Chef in orice Japanese Restaurant. Sorturile si bentitele ni le-a oferit restaurantul ca si ceaiul si berea japoneza (Asahi). Prosecco de la inceputul cursului a fost doar ca sa ne aminteasca ca suntem in Italia
Tre’ sa-i mai fac si eu sotului. Eu nu ma dau în vînt dupa sushi.
Ma bucur sa vad ca mai sunt persoane care nu se dau in vant dupa sushi, Maya.:) Incepeam sa ma simt singura.
Dupa cum am spus, nici eu nu prea mancam dar sa stii ca usor, usor a inceput sa imi placa.
Foarte interesant! Cu siguranta mi-ar fi placut si mie un astfel de curs!
A fost interesant si distractiv in acelasi timp, S&B. Daca ai ocazia, merita facut;)
Imi plac mult sushi, e mancarea mea de seara cel putin de 2 ori pe saptamana. Fac si acasa, sper ca ti-a placut cursul.
Mi-a placut mult cursul Irina si acum imi place si sushi si mai mult