Sorry, this entry is only available in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Quatre Quarts aux Pommes January 27, 2016
-
Crostini with figs and goat cheese September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
-
Çılbır – Turkish Poached Eggs in Yogurt June 22, 2015
-
Pear and Almond Frangipane Tart June 18, 2015
Popular posts
-
Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
-
Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
Arata fantastic!
O duminica superba, fetelor!
<3
Iti multumesc pentru invitatie, draga Diana!<3
Duminica frumoasa, tuturor!
Eu iti multumesc pentru ca ne-ai oferit o duminica cu arome orientale si sper sa nu trebuiasca sa mai astept mult pana pasesc pragul bucatariei tale virtuale ;).
Doamne Ajuta!
Betaaa felicitari my dear,bai ce sa-ti spun am ramas cu gura cascata la povestile si retele tale. Superb,esti talentata si musai sa-ti faci blog ,stii sa faci si poze misto si sa povestesti.O sa fiu fanul tau nr. 1 ,amica. I <3 you succes in continuare . :-*
Ce povestioara frumoasa iar preparatele aduse de Beta sunt interesante mai ales ca vin de pe meleaguri orientale. Seara frumoasa sa aveti!
Ce surpriza placuta mi-ati facut !!
, iar Beta cred ca stie deja asta !! 
Diana , sper si eu ca nu mai dureaza mult pana Beta isi face propria ei casuta virtuala .Eu o sustin cu mare drag
Preparatele pe care ni le-a oferit astazi , aici , sunt convinsa ca sunt extrem de delicioase .
Zile senine , dragele mele !!
Toate arata minunat! Paine o voi incerca si eu, este fabuloasa. Va pup!
Este pentru a doua oara cind intru si recitesc povestea Brigyttei.
Si asta pentru ca amintirile ei simple ma fac sa tresar mirata regasind atitea puncte comune: piinea cu zahar, bomboanele cu lapte dintr-un colt de hirtie furisat in buzunarul sortului, gogosile (scoverci) mari cit tigaia.
Am revenit si pentru ineditul retetelor sale cu arome orientale dar si pentru imaginile care vorbesc de la sine.
Mi-ar placea sa am ocazia de a regasi totul intr-un “carnet de notite” virtual atit de personal si totusi atit de public cum este blogul,
Frumoasa povstea Brigyttei si delicios pranzul pe care l-a adus, plin de arome orientale delicioase!