Sorry, this entry is only available in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Quatre Quarts aux Pommes January 27, 2016
-
Crostini with figs and goat cheese September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
-
Çılbır – Turkish Poached Eggs in Yogurt June 22, 2015
-
Pear and Almond Frangipane Tart June 18, 2015
Popular posts
-
Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
-
Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
De vis!…Nota 10!
Multumesc, S&B! Sa aveti o duminica frumoasa
Arata superb, stiu ca e un clasic piemontez si ca e foarte bun!|
Mie imi place branza la nebunie, Any, iar asta la gratar e delicioasa. Te pup
Daca se lasa cu branza…. sunt si eu pe aproape! Cum ai facut-o sa stea in rulou si sa nu o ia la vale? Nu se topeste?
Pai asa mananci tu cand esti pe fuga? Very nice :)!
Vai, cat de apetisant poate sa arate!!Daca spun ‘cheese’ primesc si eu o portie?
@TWO, nu o ia la vale, ca branzica asta are o crusta asemanatoare ca cea a branzei brie. Numai buna pentru gratar: se topeste la mijloc dar crusta n-o lasa sa curga.
@Paula: cu siguranta ;). Te astep la masa
Ce bine aratã, vreau si eu:)
Pai te astept la masa, Ramona
Doamne cat de bine arata, mi-a facut o pofta…. Felicitari
Diana, fac și eu tomini imediat. Mi-am adus aminte că la tine am văzut pozele astea delicioase. Nu am mâncat până acum și sper să-mi placă. Te anunț.
Daca iti place branzica nu are cum sa nu-ti placa tomini :). Eu sper sa iti placa xo
Am făcut și mi-a plăcut. Am să postez și pe blog poate. Te pup!