Astăzi nu am avut prea mult timp la dispoziție Am fost ieșiți mai toată ziua, faimosul prânz de duminica l-am luat în oraș iar spre seara eram prea obosita sa gătesc ceva elaborat. Și nici nu prea ne era foame. Totuși cunoscându ne, m-am gândit ca n-ar fi rău sa pregătesc o gustare, ceva rapid care sa ne potolească o eventuala foame. Și ce putea fi mai potrivit decât niște muffins sărați?!?! Știi doar ce relație deosebita am eu cu tava mea de muffins care îmi sare mereu în ajutor în momente dificile ;) Știu v-am innebunit cu povestea asta . Ha!

Oricum, lăsând la o parte gluma, muffinșii ăștia deliciosi de i-am pregătit eu în seara asta, vi-i recomand cu mare drag pentru un happy hour, un buffet rece sau un aperitiv.

Muffins cu Brânza Feta și Roșii Uscate

Ingredients:
- făină - 160g
- iaurt grecesc - 170g
- ou - 1
- sare de Camargue - 1lgt
- ulei de măsline - 35ml
- feta greceasca - 100g
- roșii uscate - 6 bucăți
- chives - qb
- cimbru proaspăt - qb
- busuioc - qb
- praf de copt - 1lgt
- piper - qb
- roșii cherry - 12
Instructions:
- Încingeți cuptorul la 180°.
- Spălați ierburile aromatice și tăiați-le mărunt.
- Scurgeți roșiile de ulei și tăiați-le mărunt.
- Amestecați oul cu iaurtul, uleiul, ierburile aromatice, roșiile uscate,sarea și piperul.
- Adăugați făina și drojdia(praful de copt).
- Tăiați feta cuburi și adăugați-o în compoziția de muffins amestecând bine.
- Distribuiți compoziția uniform în formele de muffins unse (eu am folosit formele mele vesele de silicon sa fiu sigura ca nu se prinde hârtia ;).
- Puneți câte un moț fiecărui muffin ( o roșioara cherry sau un datterino )
- Introduceți tava în cuptorul încins și coaceți cca 25'.

Se servesc călduți.
..asta dacă mai rămân :) ...

Sunt foarte simplu de făcut iar rezultatul este fantastic de bun.

Roșiile uscate accentuează aroma brânzei feta iar ierburile aromatice dau un plus de savoare.

Poftă bună!
Îmbrățișări milaneze,
Diana
Ce idee bună cu brioșele! Mie îmi plac tare mult și te scot din impas.
I am sure the taste is great, feta and sun dried tomatoes is really delicious combination.
@Alina, si mie imi plac mult si partea buna e ca te poti juca cu ingredientele cum vrei
@Medeja, the taste is great indeed. Thank you for passing by
minunata reteta si simpla !
Bune de luat si la pachet, imi place foarte mult reteta! Felicitari si pentru pozele extraordinar de frumoase!
@Coco,pe cat de simpla pe atat de buna
@Anca, intr-adevar sunt bune si de luat la pachet deoarece raman moi. Multumesc pentru vizita.
Nu are cum sa nu fie fantastic rezultatul la ce bunatati ai pus acolo. Arata minunat!
Ahhh ce mult imi plac! Bineinteles ca salvez reteta si sper sa le vina randul cat de curand…
p.s. am citit mail-ul tau, dar n-am apucat sa-ti raspund
ptr mine este ok in 03.02.
De nerefuzat
Arata excelent! Si se potrivesc pentru o gustare de seara impreuna cu un pahar din acea sticla de prosecco al carei contur se vede in fundal
Gustoase si aromate!
Perfecte!
Ce bune trebuie sa fie!!!
Mmmm, ce bine arata!
Ah, ce bine arata!!!
Pingback: Vegetarian pentru o zi cu Diana de la Disturbingly Delicious | Blog cu legume
Arata asa de bine, incat ai sa vezi cat de repede le fac si eu!
Iti vor placea cu siguranta, Gela
Pingback: In paginile Revistei Informatii Agrorurale din luna ianuarie-MIILE DE MII SI MII DE ABONATI NECENZURATIpot citi o mie si una de utilitati, PE CARE NU LE POATE CENZURA facebook-ul - Revista Informatii Agrorurale | Revista Informatii Agrorurale