Bine v-am regasit in 2013 si La multi ani inca o data! Sper ca ati pasit cu dreptul in noul an si ca l-ati intampinat veseli si optimisti. Cum “all the good things come to an end”, a trecut si vacanta aceasta si trebuie sa ne reluam activitatile de zi cu zi. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim tristi. Vacante si ocazii sa mai sarbatorim cate ceva se vor ivi si anul acesta. Important este sa fim pregatiti.
Stiu sigur ca ati avut o vacanta plina de bucate alese m-am gandit ca ar fi bine sa incepem anul cu un drink, ca de mancat am tot mancat , si asa, putem ciocni impreuna un pahar in cinstea noului an… ;).
“Wild Hibiscus” – frumoase flori si daca le facem cunostinta cu un pahar de Prosecco , avem cuplul perfect: un pahar elegant plin de bubbles cu o floare de un bordeaux intens tremuranda, scaldata in vinul sec; un pahar vesel, perfect pentru un aperitiv, happy hour, o cina sau un simplu drink cu prietenii .
Nu stiu daca ati mai folosit flori de hibiscus in sirop pana acum dar va asigur ca un pahar de Champagne sau Prosecco cu o floare de hibiscus aruncata in el are un charm al lui. Se pot folosi si la alte cocktail-uri.
Eu le-am descoperit cu cativa ani in urma cand am fost invitata la cina la o colega australianca si mi-a placut ideea. Era frumos sa vezi acele pahare vesele in care dansa cate o floare beata de hibiscus.
Puneti cate o floare de hibiscus in fiecare pahar ( fiti sigur ca sta in picioare) si o lingurita de sirop. Umpleti paharul cu vin…et voilà….aveti un drink chic.
Floarea se va desface cand turnati vinul iar siropul va da un gust deosebit de zmeura si rubarba. Floarea se poate manca.
Cheers!
Va las in compania lui Jesse Cook intr-un Ocean Blue sa va savurati linistiti drink-ul si va urez un weekend minunat!
Oooo daaa ma intereseaza idea, am vazut- o si pe sky intr-o emisiune culinara.
Super faine pozele.
La multi ani!
La multi ani si tie Any! Te pup.
La Multi Ani! Cheers!