Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Plumcake con arance rosse e olio d’oliva February 7, 2021
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Fata draga, ca de fiecare data reusesti sa-mi starnesti fiori de pofta. Arata bestial, iar gustul nu-mi pot imagina ca este altfel decat fantastic!
Multumesc draga Alina. Ce sa fac ca sa iti potolesc pofta?! Daca ai fi mai aproape
Apetisanta si aratoasa, intr-un cadru sensibil cu frezii.
Imi place tare!
Multumesc Florentina draga. Asa-i ca-s frumoase freziile? Sunt florile mele preferate. Am spus eu ca esti romantica
Deja i-am simtit gustul acrisor si blatul crocant…o nebunie super reusita!
Multumesc Danuta, draga.
Draga mea , nici nu stii cat de fericita sunt ca am reusit sa mobilizez toata blogosfera :).Mi-am dorit se ne unim cu totii si sa pregatim tot felul de delicii cu ingredientele propuse de mine .
tarta ta nici ca putea pica mai bine , eu sunt innebunita dupa visine in dulcegarii , deci … ai facut o nebunie de tarta !!! <3 <3
O zi frumoasa sa ai !!
Draga mea Magda, asta da provocare ;). Ai reusit sa ne mobilizezi pe toti de vedem numai tarte ( inca). Asta demonstreaza ce fata deosebita si apreciata esti tu. Te pup <3 <3
Tarta asta e bestiala. Visinele combinate cu nuci tebuie sa fie delicioasa. Eu folosesc mai tot timpul migdale si alune, dar visinele trebuie sa fie chiar mai gustoase asa, cum le-ai preparat tu.
Prezentarea o sa fie pe placul Adinei.
Pupic!
Rita in combinatie cu visinele prefer mereu nucile. Alunele nu prea le iubesc iar migdalele le folosesc la linzer torte. Nucile au o aroma a lor dar nu e asa puternica ca cea de migdale. Iti recomand sa incerci. S-ar putea sa iti placa. It’s a matter of taste pana la urma. Te pup, draga mea.
Arata atat de bine, incat iti spun ca m-am dus sa verific daca mai am visine in camara! In seara asta le fac baietilor mei o tarta rustica cu visine
Te astept cu impresii. Sper sa va placa. Si multumesc de vizita.
Superba prezentare si banuiesc ca si tarta e deranjant de delicioasa
Multumesc Laura. Esti o draguta.
Ce frumos e blogul tau! Nu stiu cum de nu l-am vazut pana acum, dar imi place tare mult, iar visinele ma fac sa-mi piert simtul masurii mai ales cand sunt pe o tarta
Iti multumesc Kadia, pentru cuvintele frumoase si pentru vizita ;). Te mai astept cu drag. Si mie imi plac visinele muuuuuult de tot, pe tarta sau nu
Din pacate sufar putin ca aici nu se gasesc usor. Te pup
Pingback: Dulce Romanie – Parada lunii aprilie | Cat's kitchen
Cine nu are tarta sa-și facă
Arata super.
Din nefericire, și eu sufăr din lipsa de vișine… cred ca am dar peste ele doar de doua trei ori în zece ani, asa ca situația este și mai grava la mine
Mie imi plac mult, imi place si dulceata dar din pacate nu se gasesc. Cine ar fi spus …ca doar vorbim de visine