Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Plumcake con arance rosse e olio d’oliva February 7, 2021
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
fantastic pranzul ei…cel mai mult mi-a placut painea! laborioasa reteta, iar eu ma gandesc cu jind ca n-am timp nici sa respir, iar in weekend-uri sunt in deplasare, asa ca..nici gand! visez, insa, la zilele insorite si calde, cand stau si eu prin curte si ma invart pe langa gratar!
Un rasfat culinar pentru o familie fericita. Iar pentru noi, o “reteta” pentru petrecerea unei duminici absolut fabuloase. Pot sa spun ca acord un “zece maxim” preparatelor (mor dupa creveti, iar puiul e desavirsit, ce sa mai spun de piine?) Va doresc multe clipe de fericire maxima ca acestea.
Și aici e frig și aștept vara să ne putem bucura de minunatele preparate ale Amei.