Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
-
Çılbır – Uova in camicia con lo yogurt June 22, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Frumos! Multumesc, Diana, asa am descoperit un blog ce merita trecut in lista favoritelor mele.
Duminica frumoasa!
Oooo, da! Neaparat sa-l treci pe lista. <3
Ce surpriza frumoasa, savuroasa, delicioasa… cu smochine!
Exact pe sufletul meu!
Stiam eu ca o sa-ti placa, Margot!
uau! cata eleganta…minunat!!!!
duminica frumoasa
Zi frumoasa si tie, Beta! <3
Un tort extraodrinar si elegant, perfect pentru o duminica speciala! Pupici
Intr-adevar Paula, e tortul perfect pentru o duminica cu prieteni. <3. O zi frumoasa. Pupici
Multumesc pentru invitatie Diana si pentru vorbele frumoase care m-au cam facut sa rosesc :). Mi-a facut placere sa fiu alaturi de tine ieri!
Eu iti multumesc Mirela, ca ne-ai facut duminica mai frumoasa si ne-ai permis sa patrundem dincolo de taramul de poveste a “cadourilor dulci”. Te imbratisez cu drag. O saptamana minunata! <3
Superba prezentarea!!!
… ca toate prezentarile Mirelei
Diana, ce invitata! Iubesc fotografiile Mirelei, au un echilibru perfect, si-mi trezesc tot felul de emotii!
Si eu le iubesc, Ana, si inteleg perfect ce spui in legatura cu emotiile <3
Am descoperit demult blogul Mirelei, foarte elegant si cu bun gust !
Sunt un fan al pozelor Mirelei, si sincer tare as gusta din ce pregateste ea… nu ai cum sa nu poftesti!
Ce blog minunat ! Ma bucur ca te-am intalnit, MIrela !
Foarte fain tortul de duminica ! Voi cerceta tot ce ai postat pana acum…m-ai cucerit definitiv !!!
Va multumesc mult fetelor pentru aprecieri! Ma bucur mult ca Diana m-a invitat la masa ei sa ne cunoastem si cu unele dintre voi sa ne revedem! Va imbratisez cu drag!
Diana scumpa,minunata “provocarea” ta de la”Sunday lunch”.Am citit cu interes toate povestioarele si retetele delicioase prezentate de invitatele tale.Ma incanta enorm idea sa particip.Te pupacesc!Violeta
Ma bucur ca vrei sa ni te alaturi! Abia astept sa vad cu ce o sa ne incanti! Pupicei
Buna! Diametrul tortuletului din poze, mi se pare mult mai mic decat 35-40 cm, cat este specificat in reteta. As vrea foarte mult sa-l prepar, dar nu stiu ce diametru ar trebui sa aiba forma, in care sa coc blatul.
Buna Luminita cred ca s-a strecurat o greseala cand am editat textul . Eu am facut tortul acesta in mai multe variante: prima data l-am facut pe acesta din imagine intr-o forma rotunda mai mica si mai inalta: 16cm diametrul x 10cm inaltime si am taiat blatul in trei pe orizontala. Apoi cu aceleasi cantitati am copt doua blaturi separate in doua forme de 23cm diametru x 5cm inaltime. Sper sa iti fie de folos!
Luminita, multumim pentru sesizare. Am corectat dupa ce am verificat cu Mirela, fiind reteta ei. Spor la prajiturit si poate ne trimiti si o fotografie sa vedem ce-a iesit
Multumesc pentru raspuns si pentru urare. Cu siguranta, am sa trimit o poza cu tortuletul.
va rog sa completati cantitatea de zahar de la blat
multumesc
Buna Maria, sunt necesare 300g zahar pentru blat. O zi frumoasa.