Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Zuppa di cavolo nero e lenticchie January 17, 2022
-
Plumcake con arance rosse e olio d’oliva February 7, 2021
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Chiar că sunt frumoși, Diana. Ai avut cea mai bună idee pentru a-i pregăti. Îmi place tare mult rezultatul.
Eu nu eram foarte mofturoasa la mancare, dar dovlecel l-am descoperit abia mai tarziu la adevarata lui valoare
Preparartul tau arata minunat!
Parca sint pictati!
Nu ne pacalesti, nu?
Sint adevarati?
Glumesc desigur, pentru ca arata splendid.
De continut, fara comentarii (nu se poate) – decilios!
Multumesc fetelor. Chiar au fost gustosi. Kyra, nu va pacalesc :P. They are real !!!! Si daca aveti ocazia sa-i “intalniti” prin piata, vi-i recomand cu drag. Mie mi s-au parut mai gustosi decat cei lungi. Mai aromati, parca. Si puteti sa ii umpleti cu ce vreti voi.Va pup si va urez un weekend minunat! xoxo
Frumosi foc!
ce bine arata!!!
Ce zucchini rotunjori! N-am mai vazut forma asta. Umpluti, arata extraordinar. Ai putea publica pozele astea intr-o revista. Sa ai un weekend frumos!
Arata grozav, si eu am descoperit savoarea dovleceilor putintel cam tarziu. Acum incerc sa recuperez