Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Zuppa di cavolo nero e lenticchie January 17, 2022
-
Plumcake con arance rosse e olio d’oliva February 7, 2021
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Eu tot timpul am numit mancarea itliana”comfort food”. Pe mine m-a cucerit atat prin simplitate cat si prin gust . Pacat ca sunt la mii de km ca ti-as fi facut o vizita de dragul spaghetelor
Ufff, daca erai mai aproape Violeta! Poate intr-o zi, cine stie , vom manca niste paste impreuna
Ma queste foto sono da urloooo!!! Bravissima Diana! E la ricetta è strepitosa. Baci simo
Grazie Simo! Un bacione <3
Superbe poze! Arata asa de bine ca mi-ar parea rau sa mananc pastele
Mulțumesc Laurica! :*
Arata grozav si merg perfect la cina
Sunt perfecte pentru cina
Diana, poze frumoase aveai si inainte dar acum parca simt un progres urias.
Am un mare handicap ca nu am timp sa investesc in a studia fotografia desi este fascinant pentru mine si ar trebui sa fie o prioritate. Lista cu prioritati mi se schimba de la o ora la alta iar acest sfarsit de an este absolut impovarator privind responsabilitatile.
Felicitari! Ma bucur sa pot vizita acest blog.
Iti multumesc draga mea, Didi. Ma bucur ca te simti bine in casuta mea virtuala. <3
Eram ferm convinsa ca am comentat postul asta! Ca de citit, l-am citit zilele trecute.
Sunt toatal de acord cu tine legat de bucataria italiana, eu o ador! Iar pastele cu peste sunt printre preferatele mele: rapide, ingrediente proaspete si gust unic.
Pozele sunt extraordinare.
Stiu ca iti plac pastele draga mea Any. Si eu le iubesc desi in ultima vreme le gatesc oarecum rar. Pupicei.
Diana, am incercat sa accesez pagina S.L. din bara principala si da mesaj ca nu gaseste. Poate ca reorganizezi tu ceva chiar acum.
Alte pagini merg perfect.
Didi,multumesc pentru sesizare; pagina SL este doar in romana deoarece toate articolele sunt publicate doar in romana. Daca schimbi limba din stanga merge din bara SL.
Parca aveai un buton pe care sa il marchez ca sa ma anunte daca comentezi ceva. Ca de obicei sunt neindemanatica si nu gasesc.
Buton nu aveam insa am adaugat optiunea la sugestia ta. O seara frumoasa. :*
multumesc
arata fenomenal…iti vine sa te asezi direct la masa!
Multumesc Adnia. :*
o reteta de cina excelenta, sanatoasa, usoara si foarte apetisanta, bravo
Pingback: Nougat glacé cu sos caramel | FOOD DESIGN
Pingback: Nougat glacé cu sos caramel | Atelierele Roua