Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Zuppa di cavolo nero e lenticchie January 17, 2022
-
Plumcake con arance rosse e olio d’oliva February 7, 2021
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Delicioasa si frumos prezentata!
Intr-adevar e o reteta deosebita, iar tu ai executat-o intr-un mod fara cusur! E minunat ce ti-a iesit!
M-ai lasat fara grai. Totul e absolut senzational!
Trebuie să fiu sinceră și să spun că dintre toate rețetele testate de celelalte participante a ta e cea mai reușită. Îmi place prezentarea ca de obicei, dar nu îmi place spanacul:)).
Multumesc fetelor.
Alina, stii ca nici eu nu prea iubeam spanacul dar in ultima vreme a inceput sa imi placa. Mai da-i o sansa
Chiar arata minunat! Eu sunt fan spanac si paste, cu siguranta mi-ar place!
O saptamana minunata!