Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
-
Çılbır – Uova in camicia con lo yogurt June 22, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Se vede ca sunt pufoase! Sper sa le incerc si eu. Te pup!
Mie mi-a ramas gandul la Red Velvetul tau, Anca. Trebuie sa gasesc o solutie cu colorantul. Te pup
these sound yummy!
Indeed they are yummy, Dina :). Thanks for passing by
Ce poze minunate!!!
Multumesc Timea
Prea mici si prea bune
Pozele sunt extraodinare!! puup
foarte faine…si praji si pozele!
Multumesc Dana. Te mai astept in vizita
Cred ca le voi incerca si eu…par atit de delicioase !!!
Abia astept sa imi spui daca ti-au placut Andreea. Iti multumesc pentru vizita.
foarte dragute prajiturelele ! de unde ai luat siropul de hibiscus? am cautat pe net si…..niciun rezultat!
multumesc,
Multumesc Mihaela. Siropul de hibiscus il am din Australia dar stiu ca se gasesc flori de hibiscus in sirop si in Europa.
http://www.wild-hibiscus.eu/european-distributors
Iti mulrumesc pentru vizita si te mai astept. :*
Superbe prajiturele . De curand am incercat sa colorez si eu un blat din albusuri cu pudra de hibiscus ,caci nu prea agreez colorantul artificial , dar nu prea am fost multumita de rezultat .Siropul este facut de tine din flori de hibiscus ? Ai fost multumita de rezultat ?
Mihaela, nu am facut eu siropul de hibiscus. De obicei am flori de hibiscus in sirop si am folosit siropul acela. Nu au iesit foarte rosii dupa cum se vede si in poze dar daca pui putina cacao rezultatul e ok.