Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Plumcake con arance rosse e olio d’oliva February 7, 2021
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Prajitura cu dichis, asa e frumoasa asta. Am experimentat si eu morcovii in prajituri si m-am declarat multumita
Dana si am fost super multumita de la prima incercare. Cu siguranta frumoasa asta o sa se intoarca la mine in bucatarie :).Te pup
Nu pot zpune nimic mai mult decat ca e naucitor de apetisanta! Imi iau feliuta si o intind la tara. Te-am pupacit!
Cu mare drag, Alina. Pupici
arata intr-un mare fel!
Weekend placut draga mea!
Multumesc, draga mea Emily. O seara frumoasa. Pupici
Mi-ai luat ochii cu pozele astea, sunt ai tai forever :))
Sa va fie de bine, te pup!
Multumim Corina. Noroc de tine ca am morcovit si eu
Asa ochi frumosi ii pastrez cu mare drag. Te pup
Și eu sunt reticentă în privința prăjiturilor cu morcovi, nu știu de ce. Îi prefer cruzi, până una alta. Arată sănătoasă prăjitura ta:).
Alina, incearca o praji cu morcovi si nu iti va parea rau. Eu nu stiu de ce n-am facuto pana acum ;).
Minunata prezentare!! Am ramas fascinata!! Pup
Multumesc, Paula draga. Esti o draguta. Pupici
Vai de mine si de mine, cat e de frumoasa prajitura asta! Cand am vazut si sectiunea, m-am hotarat sa fie urmatoarea praji pe care o voi face. Si cred ca nu voi schimba nimic din reteta. E fix pe gustul meu. Pupic!
Abia astept sa-mi spui daca v-a placut. Eu eram tentata sa o fac din nou weekendul acesta dar m-am lasat sedusa de niste capsune ;). Pupici
Excelent arata, Diana. Pozele tale sunt din ce in ce mai frumoase. Felicitari!
Multumesc, Any. Te pup
I love your pictures and recipes, they are mouth watering. Would love for you to share them with us at foodieportal.com. Over at foodieportal.com we are not photography expert snobs, we are just foodies.
Cat este de frumos !!! Felicitari !
O saptamana de vis !!
Multumesc Magda. O saptamana minunata si tie.
mmmmm…oare merge facuta sub forma de muffins? vreau s-o incerc neaparat in weekend
Izabella, nu vad de ce nu ar merge
Va trebui doar sa reduci timpul de coacere dat fiind faptul ca in formele de muffins o sa ai cantitate mai mica, deci se vor coace mai repede. Cu toppingul de branza, eventual turnat cu ajutorul unui sac à poche cred ca ai obtine o frumusete de cupcakes. Sa-mi spui cum au iesit ;). Multumesc de vizita si te mai astept cu drag.
Stiu ca am mai spus-o de o mie de ori, dar, Diana, ador fotografiile tale!!
Esti tare draguta sa spui asta, Margot, considerand ca nu-s chiar cum as vrea eu sa fie. Imbratisari milaneze. <3
Pingback: Provocare curajoasa la morcovit - Bucătăria Urecheatei