Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Plumcake con arance rosse e olio d’oliva February 7, 2021
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Eu ii rontai asa cruzi,dar n-as refuza o portie din supa ta,arata grozav!
Imi place si noua hainuta a blogului!Bacioni
Cruzi nu i-am incercat inca, Flory, dar dupa experienta asta cu siguranta topinamburul va fi prezent mai des in bucataria DD. ;). Pana atunci te invit la o portie de supica. Te pup. Weekend placut!
Nu știu ce gust are, nu am mâncat niciodată. Nici nu m-am lovit de topinambur prin supermarketuri. O să fiu mai atentă, să cumpăr și eu să văd cum e.
Suna tentant! N-am vazut niciodata in magazinele din zona noastra.
Alina, si eu l-am descoperit aici dar cred ca se gaseste si in Romania. Citisem ca este una dinte cultivatoare importante de topinambur.
Poveste frumoasa , poze minunate!
Pingback: Vegetarian pentru o zi cu Diana de la Disturbingly Delicious | Blog cu legume