Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
-
Çılbır – Uova in camicia con lo yogurt June 22, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Mmm! Exact asta a fost primul lucru la care m-am gandit cand am vazut pozele, la ce miros minunat trebuie sa umple bucataria! Arata fantastic ♥
As fi vrut sa pot descrie mirosul acela minunata dar cuvintele nu mi-ar fi fost de ajuns. Spe ca pozele au reusit sa spuna macar un pic cam cum era focaccia asta ;). Multumesc de vizita, Monica. <3
Arată minunat, Diana! Nu am mai mâncat de ceva timp.
Nici eu nu mancasem de ceva vreme, Alina. Noroc cu provocarea
Pozele sunt exceptionale ca intotdeauna!
Multumesc draga tiza ;).
This looks so bright, beautiful and moreish!
Thank you Angie and thanks for passing by
Numai o întrebare am și eu, cum poți sa te abții sa nu termini toată pâinea dintr-un foc
Trebuie sa recunosc ca e greu, dar, stii, “I have a conscience” si ma gandesc la cantar
Hello ! niciodata nu mi-a reusit o focaccia pufoasa , desi sunt maritata cu un italian mereu m-am facut de rusine. Spune-mi si mie unde gasesc aceste ingrediente si spune-mi si mie te rog ce este aceea ,, faina alba manitoba” .Merci
Hello, Raluca. Ingredientele sunt dintre cele mai simple si daca locuiesti in Italia nu ar trebui sa ai probleme in a le gasi. Ce anume ti-ar putea crea probleme? Am folosit drojdie naturala uscata ( lievito madre secco) care se gaseste mai nou in magazine. Faina manitoba este o faina de grau tanar, cu un continut mai mare de gluten, indicata la preparatele de panificatie. Aluatul cu manitoba este mai elastic si mai usor de manevrat. Atat faina cat si drojdia le gasesti la Esselunga. Sare poti folosi de care vrei (sare marina.)Daca mai ai neclaritati, sunt aici. Te pup si spor la framantat
Buna! Eu locuiesc in Romania si nu am vazut in magazine, faina manitoba. Daca folosesc faina obisnuita, nu o sa-mi iasa bine foccacia?
Multumesc anticipat, pentru raspuns.
Buna,Luminita
Faina manitoba este o faina foarte bogata in gluten. Incearca sa cauti o faina cu o cantitate mai mare de proteine si o poti inlocui. Spor la treaba.