Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
-
Çılbır – Uova in camicia con lo yogurt June 22, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
aaaaaa…fac si eu , minunata ! mercic
Super! Mi-e dor de o feliuta…
Of, și eu m-am plictisit de vremea mohorâtă de aici:(. Interesantă gustarea ta, Diana. Și eu am de gând azi să fac ceva dulce cu făină de porumb:).
Pot sa spun doar: PERFECTA, SIMPLA, AROMATA, SAVUROASA, …
Gorgonzola that do wonders.
Hmmm, cat de bine arata, trebuie sa o incerc si eu neaparat-Noroc ca azi face mama mamaliguta si peste, ca daca nu ma infiintam la tine:D
Vrei zapada?trimit eu cat vrei ca eu m-am saturat de ea.
@Coco, nu ai pentru ce. Sunt sigura ca o sa iti placa. Astept dovada: o pozica sa o punem aici la dovezi
@Din dragoste pentru gatit, te astept cu drag
@ Alina, te inteleg perfect. Eu nu mai suport vremea asta. Abia astept sa vad ce faci tu dulce
@Kyra, multumesc. Pupici.
@Johanna, chiar te rog sa o incerci. E buna rau. Dar si mamaliguta cu peste e buuuuna. Ce spuneai de zapada ?;)
Clar pe gustul meu!!Imi place ideea!
Ma bucur ca iti place, Haplea
Foarte interesanta polenta ta.
Am luat si eu o bucatica.
Cu mare drag, Doina
Vremea bacoviana ma deprima,si sunt la fel ca tine fara chef de nimic si inventez scuze ca sa fug de responsabilitati,hahahah.
Imi place mamaligutza la nebunie,as incerca-o in viarianata ta dar stii ca nu ma dau in vand dupa gorgonzola.O inlocuiesc cu mozzarela
pupici
Stiu ca nu iti place gorgonzola, Violeta, dar pentru tine o pot pregati cu altfel de branzica :*
ingenios si bun
felicitari !
Multumesc Adriana :*
Ce bine arata!!! O varianta deosebita!
Multumesc Gabriela! :*
Grozav!!!
<3
Pingback: Am pus-o de mamaliga | Aphextwinz's Blog
Pingback: Mamaliga cu lapte | Retete culinare din Tara bucatelor – de Alice Ciobanu
Foarte interesanta mamaliga ta,Diana.
O sa incerc si eu varianta asta mai… stilata
Multumesc Claudia. E simplu rau de facut
arata fenomenal…si gustul cred ca e pe masura!
P.S. desi la mine e vreme frumoasa…tot n-am chef de lucru pt. job, nici eu!
Multumesc Adnia. Te inteleg perfect
Ce mamaliga deosebita si aromata! Eu sunt pe invers, vremea mohorata ma inspira
Pingback: Pseudo-polentologos (Fals tratat de mămăligologie) | Food and beyond…
Pingback: Mamaliguta in straturi cu branza si costita/sunca (proiectul “Mamaliga”) | Arta culinara cu Doina
Pingback: Mamaliga fiarta in lapte de cocos | Retetele Mele Dragi
Eu sunt singura care mãnâncã brânzã albastrã asa cã tot timpul am bucãti in congelator; ce poftã mi-ai fãcut!
Tare faina reteta!! Trebuie incercata!
Multumesc Dea :*
Oare merge si cu Roquefort?
Cred ca da, deși Roquefort-ul e mai puțin cremos decât gorgonzola.
Pingback: Rulada de Mamaliga cu Ciuperci | Retete Culinare - Bucataresele Vesele