Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
-
Taste & More Magazine N°16 September 17, 2015
-
Çılbır – Uova in camicia con lo yogurt June 22, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Surprinzătoare combinaţia însă una fericită, aş zice! Sunt convinsă că are un gust fantastic.
Cît despre imagini ce să mai spun? Excelente.
Este intr-adevar o combinatie fericita, draga Mala. Multumesc pentru cuvintele frumoase. <3
Si mie imi plac tare mult prajiturile cu branza si cred ca-i delicioasa prajitura ta! Si mie mi se parea mereu ca pasca n-are destula branza :)))!
O duminica frumoasa iti doresc!
Multumesc la fel Any. Cred ca problema branzei din pasca este o problema comuna multor persoane;)
Arata minunat!
Si eu consider ca pasca nu are niciodata destula branza, asa ca anul asta voi face un cheesecake cu citrice…
Oooo, ce bun. Cheesecake-ul poate fi o solutie alternativa. Multumesc pentru vizita, draga mea. :*
Cat de bine arata!!!
Multumesc, Cristina :*
Buna! ce dimensiune ar fi bine sa aiba forma? 26 cm sau mai mica?
Buna, Florentina. Poti folosi o tava de 24cm sau 26cm. Eu am folosit de 26.
Ok. Asa am folosit si eu. A iesit foarte buna. Mai am o intrebare
. Locuiesc in Italia si nu stiu sigur care este praful de copt si care amidonul. Cumva lievito per dolci e praful de copt? Multumesc si felicitari pentru blog, I love it!.
Ma bucur tare mult ca ti-a placut, Florentina. Daca o pui in tava mai mica iese mai inalta. Da, lievito per i dolci ar fi echivalentul prafului de copt. Amidonul in schimb este amido di mais sau maizena si mai e si fecola di patate (cel de cartofi). Le gasesti de obicei in supermarket pe rafturile unde se afla si esenta, zaharul vanilat si tot ce tine de prajiturit :). unde locuiesti? Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si te mai astept cu drag. Data viitoare cand mai gatesti ceva trimite-mi o pozica sa o pun la albumul de la cititori
Multumesc pentru sfaturi. Locuiesc in Crema, 50 km de la Milano. Pana seara trimit si o poza.
Ah, deci esti aici aproape
Ps … earlier in the recipe you say 165 degrees … then you say cca 45′ C … but no length of cooking time. Help!
I am sorry, Mira. My bad. It’s 45 minutes. It was a typo.
Your recipe for Chocolate Cottage Cheese Cake says to bake at 165°. Is that temperature Centigrade (which equals 330° F) or is it Fahrenheit?
Hello David, the temperature is 165°C which equals 330°F
I love cottage Cheese, but do you really mean cream cheese instead? Or, really American Cottage Cheese? Would Farmers cheese work also? Do you want a dryer or wetter=looser cottage cheese?
Hi Bonnie,
No, I mean cottage cheese no cream cheese. Farmers cheese will do.