Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Română.
Hello there :)
"I'm Diana. Food lover. Wine drinker. Diet hater. Good literature reader. Good music listener. Cartoon and avid thriller watcher ( I know, a bit of a contradiction but hey, we all have our sins). Time enemy. Occasional traveller. Workaholic. Animal lover. Owner of a naughty Chartreux. "
My favorite quote: "Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all" (Harriet Van Horne)
Welcome to my playground and enjoy your staying!
Taste & More Magazine
Looking for something?
What people say
New entries
-
Zuppa di cavolo nero e lenticchie January 17, 2022
-
Plumcake con arance rosse e olio d’oliva February 7, 2021
-
Crostata con Fichi e Crema Frangipane March 27, 2020
-
Quattro Quarti alle Mele January 27, 2016
-
Crostini con fichi e formaggio di capra September 29, 2015
Popular posts
-
(English) Mini Mushroom Tarts April 22, 2013 Comments (30)
-
(English) Baby Spinach, Strawberries, Feta & Walnuts Salad May 15, 2013 Comments (19)
-
(English) Chocolate Cottage Cheese Cake April 11, 2014 Comments (20)
-
(English) Chocolate Mousse July 3, 2013 Comments (17)
-
(English) Contest – Elegance and Style in Your Kitchen April 5, 2013 Comments (28)
Arata extraordinar de bine!!!
Multumesc
Da, intr-adevar nu la toata lumea place.
Dar tu cu asa poze, ai reusi in mod sigur sa convingi pe oricine, pana si pe cei care n-au incercat-o niciodata! Bravo!
Pana acum vreo doi ani … sa nu fi auzit de ea. Si intr-o zi s-a intamplat minunea.. Acum imi place :). Very nice ce avem aici
Si noi am inceput sa o “apreciem” de curand. Asa e fantastic de buna. V-o recomand cu drag.
Am avut alaltaieri musafiri la masa si am facut garnitura asta langa steak! Pai toata lumea s-a minunat cat de buna poate sa fie… nimeni cu a scos un cuvantel despre friptura :). Si la desert am avut smochine la cuptor (care s-au decis ca nu mai sunt out of season
). Am pus si niste porto pe ele.. a fost bataie pentru a doua portie, nu alta
Ma bucur mult ca le-a placut!!! Ideea cu porto pe smochine e awesome. O sa incerc si eu data viitoare