As someone asked for an English version of the German Baked Potatoes recipe , here it is:
Ingredients:
- 4 medium potatoes
- 160g Philadelphia light
- 100ml Greek yogurt
- 1 tbs olive oil
- Camargue salt
- pepper
- fresh dill
- fresh chives
Preheat the oven at 200° C.
Wash the potatoes and prick them with the tines a fork; place the potatoes on a backing sheet and bake them in the hot oven for 45′-50′ ( depending on the size of the potatoes).
Meanwhile prepare the cheese: mix the Philly with the yogurt; add the oil and the chopped herbs.
Add salt and pepper and wait patiently for your potatoes to bake.
When baked, remove from the oven and cool slightly.
Split baked potatoes and fluff with a fork to make it easier for the cheese to penetrate inside the potatoes. Pour two or three tablespoons of cheese mixture inside the potatoes and add some chooped herbs on top of it.
Crispy skin potatoes are soft and fit perfectly with the herbs flavored cream cheese.
Easy to make, German Baked Potatoes save you a dinner
Don’t forget the glass of beer;)
Cheers!
Delight!
Sau, ca sa fim in ton – nemteste: Pläsier. (nu ca as sti germana, dar mi-a soptit google translator :D)
Arata bestial !!!
Nu-ti pot spune ce pofta m-a luat! Si mai sunt si insarcinata! :))
Diseara stiu ce gatesc: cartofii taiiiiiiiiiii
@Kyra draga, nici eu nu stiu germana, dar daca asa spune google translator, nu pot sa spun decat “danke schön”
@torturi, multumesc, poftim la masa
@Lavi, te poftesc cu drag la un cartof ;). Sa imi spui daca v-au placut.
Arata senzational!!!
Cum arata!!!!! Mor de pofta! Pup
Și mie mi-ai făcut o poftă, Diana. Trebuie să fac și eu.
Haplea, Paula, Alina, poftiti la masa
De nota 10! Alaturi de un pahar de bere rece…perfect!
Minunati cartofii Diana, iar vacanta la Berlin cred ca v-a lasat amintiri frumoase!
Imi plac cartofii mai mult decat trebuie :D,iar reteta ta este o incantare pentru mine!
Bacioni
Nu stiu cine m-a pus sa ma uit la ora asta pe net si la categoria bucate.Cert e ca mi s-a facut foame instantaneu vazand cartofii tai.
Prost!( a se citi noroc in germana;)
Cheers, sa va fi fost de bine! Arata magnific!
)
(Ce poate face un cartof, nu?
Mi-e foame!
@S&B – Asa este, berea merge de minune
Trebuie neaparat sa ii incerci si asa
Prost!
@Any -Multumesc; in perioada Craciunului, Berlinul e fantastic…
@Flory – Ce ma bucur ca nu sunt singura careia ii plac cartofii mai mult decat trebuie
@Johanna – Ha! La cat sunt de simplu de facut, iti potolesti foamea imediat
@Maya – Vezi, a trebuit sa merg pe meleagurile tale ca sa descopar ce poate face un cartof ;). Se mananca tare bine prin partile voastre. Iar berea…nu mai spun
Decadenta nu alta! Imi place
Arata extraordinar si sunt super-deliciosi! Imi place nespus si vasul nemtesc.
It looks so good… I wish the recipe were in English
could you please post the recipe in English? Really looks yummy!
@TWO- Multumesc. Hai la un cartof copt
Enjoy!
@Alina- Sunt intr-adevar super deliciosi.
@Anonymous, Unknown: English version posted
THANK YOU so much for the recipe in English! Can’t wait to try!
You’re welcome! I really hope you’ll like it ;). Thank you for your visit
Diana draga, m-ai cucerit cu reteta asta!
Iti multumesc tare mult pentru participare si te invit maine la parada retetelor