This month the Secret Challenge hosted by Nicol @ All Day Cooking took me in Diana’s invented country, a country full of goodies. It wasn’t easy for me to choose as I found so many delicious dishes. I would have liked to try one of her bread recipes but as I do not have my wild yeast yet I needed to choose something else. And as it is the season of baby potatoes, I decided to try her roasted potatoes, a simple and flavored recipe just the way I like it.
Ingredients:
- 10 – 15 baby potatoes
- 2tbs of Dijon Mustard with green pepper
- 4tbs soy sauce
- 3tbs olive oil
- Himalayan pink salt with herbs – to taste
- black pepper – to taste
- fresh thyme
- paprika
Intructions:
- Wash the potatoes
- Prepare the sauce combining the soy sauce, mustard, olive oil, salt, pepper and thyme
- Toss the potatoes in the sauce and place them on a baking tray
- Season with paprika, salt and pepper if you want them a bit more spicy
- Bake in the preheated oven to 200°C for 50′
Enjoy!
Foarte faini! Sa va fie de bine!
Multumim, Diana! Buna ideea cu soia
Mmmmmm , ador cartofiorii astia !!! <3
Si noi, draga mea!!! <3
Nu sunt fan cartofi, dar cartofilor noi la cuptor nu le pot rezista. Sunt deliciosi!
Pup fata draga!
Mie imi plac mult cartofii in general si ma bucur de fiecare data cand mai descopar cate un nou mod de preparare. Asa sunt de-a dreptul deliciosi ;). Pupici
O reteta simpla dar de efect! Cu siguranta i-ar placea ungurului meu care pune sos de soia pe orice
Pai sa-i pregatesti! Castigi ceva puncte cu siguranta
Sunt tare buni
Mi-am luat și eu cartofi noi, dar trebuie să-i pregătesc. Mai bine iau de la tine. Diana, am văzut că folosești des sarea de Himalaya. O folosești la toate mâncărurile sau doar la unele?
Cu mare drag, Alina! Mai am si eu cativa si cred ca ii voi pregati la fel ;). In legatura cu sarea de Himalaya, ai dreptate, o folosesc des dar nu la toate mancarurile. Am si cu si fara ierburi aromatice. La gatit folosesc de obicei fleur de sel de camargue ( se gaseste la Esselunga) iar asta roz o folosesc la salate, la dressinguri, la marinate.
Ok. M-am lămurit acum :).
Minunat arata!! Iubesc cartofii noi! Te pup
Si eu ii iubesc, Paula ;). Te pu
Cartofii imi plac foarte mult, iar cei noi cred ca ii pregatesc la 2-3 zile. Reteta aceasta va intra la testat duminica! Te pup!
I’m obsessed with carbs, especially potatoes, so I’m sure I will love this. I could honestly make a meal out of this!